Dabar yra 18 Bir 2013, 10:30

Pagrindinis diskusijų puslapis » Apie viską » Blevyzgos

Žvejo įrankių juosta:

Orai Lietuvoje Žvejybos parduotuvės ir darbo laikas Žvejybos pamokos Žvejybos vietos Gėlės žmonai po žvejybos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 66 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Kitas
Autorių Žinutė
 StandartinėParašytas: 12 Bir 2008, 20:42 
Atsijungęs
Pradedantysis
Pradedantysis

Koks buvo jums Keisčiausias ar juokingiausias nuotykis nutikęs žvejyboje

Man tai vieną kart žvejojau raudes ir vietoi raudės pagavau vėžį bet ilgai jis skabaliojo tą slieką Bet vežys buvo mažas užtat namie išsiviriau :D kaip krevetė

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 12 Bir 2008, 20:48 
Atsijungęs
Pradedantysis
Pradedantysis

Man tai karta buvo taip: zvejoju ant duonos raudes ir duona man padeta uz nugaros kampe i pavesi.As jau ipusejus zvejybai noriu paimti duonos ir tiesiu ranka neziuredas (visada ziuriu i plude).Ir pajutau kaili taip taip karsta pasidare atsisuku ziuriu ziurke kaip puse mano kates tokia slyksti su stora uodega.Jinai manes issigando,o as jos.Vagile duona mano griauze! Jinai issigandusi panere po vandeniu...Pasirodo ten buvo vandens ziurke :D .

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 12 Bir 2008, 20:50 
Atsijungęs
Profesionalas
Profesionalas
Vartotojo avataras

Ne man buvo,bet kartu zvejojusiam pazystamui. Nuvarem i nemuna ties Merkine ir tevo draugas prigere. Nu mes su tevu toliau nuejom,o kitas draugas su tuo girtu liku zvejot ir po kokio pusvalandzio,tevas skambina, o tas kitas zvengia,sako Valdas ikrito i vandeni :D Va tada tai jam buvo,po kurio laiko nusprende pazvejot,tai blt sake lydeka kaip kos bebras jam volframini pavadi per puse nukando,ot keike jis ten pardavejus :D
Kita karta Kaune ant kauno mariu,taspats ciuvas su kauniskiu susipazino ir gere ant ledo,kol kauniskis nepaklause kaip televizoriu megzt (cia toks tinkliukas mazas ir su juo negaliam zvejot) .Tai Valdas jam is galvos i nosi kaip piso ,anas isgriuvo,geras vaizdas buvo is kokio 700m ,tik ziurim atsistojo abu ir vienas isgriuvo :D Poto ejo i bara laistiti sio ivikio,tai sake gal kokie 3-5 jo draugeliai atejo,tai irgi vienam i kiausus is kelio kale kitam i nosi is galvos,poto vienas peili issitrauke,tai Valdas is bato savo zvejybini peili istrauke, visi aprimo iskart :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 13 Bir 2008, 08:46 
Atsijungęs
Pradedantysis
Pradedantysis

tomola rašė:
Ne man buvo,bet kartu zvejojusiam pazystamui. Nuvarem i nemuna ties Merkine ir tevo draugas prigere. Nu mes su tevu toliau nuejom,o kitas draugas su tuo girtu liku zvejot ir po kokio pusvalandzio,tevas skambina, o tas kitas zvengia,sako Valdas ikrito i vandeni :D Va tada tai jam buvo,po kurio laiko nusprende pazvejot,tai blt sake lydeka kaip kos bebras jam volframini pavadi per puse nukando,ot keike jis ten pardavejus :D
Kita karta Kaune ant kauno mariu,taspats ciuvas su kauniskiu susipazino ir gere ant ledo,kol kauniskis nepaklause kaip televizoriu megzt (cia toks tinkliukas mazas ir su juo negaliam zvejot) .Tai Valdas jam is galvos i nosi kaip piso ,anas isgriuvo,geras vaizdas buvo is kokio 700m ,tik ziurim atsistojo abu ir vienas isgriuvo :D Poto ejo i bara laistiti sio ivikio,tai sake gal kokie 3-5 jo draugeliai atejo,tai irgi vienam i kiausus is kelio kale kitam i nosi is galvos,poto vienas peili issitrauke,tai Valdas is bato savo zvejybini peili istrauke, visi aprimo iskart :D

Geras čia tau :D labiausiai žvengiau šitoje vietoje :
Cituoti:
po kokio pusvalandzio,tevas skambina, o tas kitas zvengia,sako Valdas ikrito i vandeni :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 13 Bir 2008, 11:49 
Atsijungęs
Pradedantysis
Pradedantysis

Kai buvau mazas, man tevas nupirko turguj visa zvejo rinkini, kuriame meskere, valas, kabliukai, plude, vienu zodziu pigus fuflo uz maza kaina :D Taigi nuejau zvejoti ir uzkibo karpis. Visiskai nezinojau kaip reikia ji traukti. Lupau is jegos ir ta mano meskere ant triju daliu suluzo, o karpis taip ir nuejo turbut gal net nepajautes, nes speju jog ten buvo milziniskas :D Susirinkes dalis pareidineju namo, o tetis pamates net juoktis pradejo :D Tada labai jau pergyvenau, bet dabar prisimines pasijuokiu linksmai :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 13 Bir 2008, 21:51 
Atsijungęs
Pradedantysis
Pradedantysis

nighthawk rašė:
Kai buvau mazas, man tevas nupirko turguj visa zvejo rinkini, kuriame meskere, valas, kabliukai, plude, vienu zodziu pigus fuflo uz maza kaina :D Taigi nuejau zvejoti ir uzkibo karpis. Visiskai nezinojau kaip reikia ji traukti. Lupau is jegos ir ta mano meskere ant triju daliu suluzo, o karpis taip ir nuejo turbut gal net nepajautes, nes speju jog ten buvo milziniskas :D Susirinkes dalis pareidineju namo, o tetis pamates net juoktis pradejo :D Tada labai jau pergyvenau, bet dabar prisimines pasijuokiu linksmai :)

geras :D Made in CHINIA

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 14 Bir 2008, 20:26 
Atsijungęs
Pradedantysis
Pradedantysis

Man tai buvo daug visokiu buve nutike.
Pamoka neerzink raudziu:)
Taigi ejau palei danes upe ir ten ira tokie kaip laipteliai priejimui ziuriu pilna raudziu paemiau teslos uzkabinau ir nardinu ta tesla i vandeni jos supola as patraukiu tai taip ejau palei kranta kokia 50metru tada kazkaip ar koja pasisukau ar kas ten buwo ir i vandeni. Draugas ne mane traukti o meskere as ten vos laikausi gilis apie 3metrai slaitas aukstas neseku o dar mazas buvau bet poto istrauke meskere ir man ranka padave:) gerai kad siltas vanduo buvo:)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 02 Lap 2008, 12:57 
Atsijungęs
Pradedantysis
Pradedantysis

Krc žvejoju tokiam kariere karosiukus ir pamačiau, kad netoliese sedi pažystamas tai sakaunueisiu ir paklausiu jo , kaip kimba... Nuejau link jo, trumpai pakalbėjom, o kai grįžau į savo vieta, neradau nei meškerės, nei masalo :D Apvogė vidurį baltos dienos :D (na tiksliau vidurį balto ryto) :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 02 Lap 2008, 13:06 
Atsijungęs
Pradedantysis
Pradedantysis

Tiesa, dar buvau per tokios firmos šventę neblogai prisigėręs ir nuejau žvejot... Ten buvo tokia medinė valtukė prirista. Aš ją pasiemiau ir sakiau paspiningausiu. Toks nedidelis ežeriukas ten buvo. Buvo vėlus vakaras ir netyčia užsnūdau :D .Kai pabudau jau buvo sviesu :D Į valtį pribėgę vandens ir aš visas šlapias :D Taip ir nepagavau nieko :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 08 Gru 2008, 03:50 
Atsijungęs
Profesionalas
Profesionalas
Vartotojo avataras

nepasakyciau kad tai buvo juokingiausias yvikis,,gal tiksliau vienas zingsnis iki tragedijos...tai va,sedziu nakti miskelyje prie visai nedicko ezeriuko,gaudau lynus,,niekada vienas i naktine zikle nevaziuodavau,o si sik isvaziavau..tia va sedziu,ramu tylu,kai visada viena akis miega kita budi,vienam nedrasu,mintis visokios,signalizatoriai tyli..tik girdziu sakos luzta ir nesiaip sakeles o jau geros sakos pagal garsa,,ir trauktis nera kur tamsu kai negro r.....,,uz galvos tik susiemaiu ir laukiu..pokeliu sekundziu pusis gal su penkeauksciu lygi nuvirto salia manes..likau visas slapias nes virto i vandeni...tia buvo gal pries pora metu,,o dabar kai nuvaziuoju paspiningaut i ta ezeriuksti,visada po ta pusim manes laukia lydekaite ;)

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 66 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Kitas

Pagrindinis diskusijų puslapis » Apie viską » Blevyzgos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

©2010 Žūklė.net Visos taisės saugomos.

Nuorodos: Google.lt - paieškos internete lyderis